Bemutatkozás

Bemutatkozás

A családi vállalkozásunk 1993-ban alakult. Kezdetben erő- és munkagépek javítása, valamint kertészeti gépek kisszériás gyártása volt fő profilunk.

A vállalkozás bővülésével és fejlődésével áttértünk számítógépes tervezésre és dokumentálásra, valamint ma már saját CNC gyártó és szerelőkapacitással is rendelkezünk.

2001-től a komplexebb, vezérelt gépek fejlesztésére és gyártására kezdetük el szakosodni. Az elmúlt években számos, egymástól teljesen különböző iparágban szereztünk magas fokú tervezői és gyártói tapasztalatokat.

Nagy gyakorlatot szereztünk a műanyagipari konfekcionálás és extrudálás technikában, valamint a feldolgozás és késztermék gyártás mellett a műanyagok mechanikai vizsgálatához szükséges gépek és készülékeket területén.

Jelentős eredményeket értünk el a szivacsszabászati iparágban is, ahova nagy amplitudójú és magas frekvenciaszámú rezgető hajtóműre volt szükség.

A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően cégünk mára a legkorszerűbb tervezési, gyártási és szabályozási technológiák alkalmazásával nyújt segítséget vevőinek a magasabb színvonalú feladatok megvalósításához. Legyen az modernizálás, komplett gép és gyártósor gépészeti ill. vezérléstechnikai tervezése és kivitelezése.

Vállalkozásunk 2011 nyarán cégformát váltott, így létrejött az Unitech Industries Kft. 

Fontosnak tarjuk, hogy a felhasználó szemszögéből célszerűen megtervezett és automatizált, igényes kivitelű gépeket készítsünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelően.

Cégünk digitális bemutatkozó anyagát letöltheti itt

Reméljük, hogy Ön is elégedett partnerünk lesz! 

 

Kiss István
 ügyvezető